Siirry sisältöön

Vastuullisuus

Rakennamme kestäviä ja energiatehokkaita
rakennuksia.

Puutumme osaltamme ympäristövaikutuksiin minimoimalla päästöt.

Panostamme henkilöstömme työturvallisuuteen ja hyvinvointiin.

Teemme jatkuvaa työtä kehittääksemme tuotannostamme vastuullisempaa. Panostamme arjessa
säännölliseen tuotekehitykseen sekä materiaalien vastuullisempiin valintoihin.

Jokainen rakennuksemme on suunniteltu ja toteutettu ammattitaidolla, laadusta tinkimättä.
Rakennamme laadukkaita ja energiatehokkaita rakennuksia kuten päiväkoteja, kouluja, sairaalarakennuksia sekä asuinkerrostaloja, jotka on tehty kestämään yli 100 vuotta. Nopean rakennustekniikkamme ansiosta on mahdollista rakentaa uusi pysyvä rakennus, jolloin vältytään kokonaan väistötiloilta.

KIERTOTALOUDEN MERKITYS

Olemme ekologisesti vastuullinen rakentaja. Rakennuksissamme on poikkeuksellisen matala energiankulutus, puhdas sisäilma, hyvä äänieristys ja akustinen ympäristö. Panostamme kierrätettäviin, tarkoin valittuihin ja laadukkaisiin rakennusmateriaaleihin.

Rakennuksiamme pystytään hyödyntämään uudelleen ja uudelleen sillä ne ovat muuntojoustavia ja siirtokelpoisia. Tarvittaessa muokkaamme rakennuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan, joko lisäämällä tai poistamalla moduuleita. Rakennustemme siirtokelpoisuus mahdollistaa tehokkaan tilankäytön ja joustavan palveluverkkosuunnittelun.

 

HIILINEUTRAALIMPI TULEVAISUUS

Teemme jatkuvaa kehitystyötä CO2-kuorman vähentämisen eteen. Tavoitteemme on rakentaa ensimmäinen täysin hiilineutraali rakennus 2026.

Vuodesta 2020 alkaen olemme nollanneet yhteistyössä L&T:n kanssa jätehuoltomme CO2-kuorman täysin. Lisäksi teollinen tuotantomme ja rakennustekniikkamme ovat optimoituja materiaalihukan minimoimiseksi.

Rakennuksen käytön aikana pienennämme hiilijalanjälkeä energiatehokkuuden lisäksi mm. muuntojoustavuudella ja pitkäikäisten rakennusmateriaalien käytöllä. Elinkaaren lopussa alennamme ilmastokuormaa materiaalien ja rakennusosien uudelleenkäytöllä sekä kierrätyksellä.

VASTUULLINEN TYÖYHTEISÖ

Henkilöstö on meille arvokas pääoma, siksi meillä panostetaan henkilöstön työturvallisuuteen, hyvinvointiin sekä työtapojen kehittämistyöhön. Uskomme, että asiakkaidemme tavoitteet saavutetaan yhdessä työskentelemällä sekä yksilöä kunnioittamalla.

Työskentelemme yhteistyökumppaneidemme ja sidosryhmiemme kanssa vastuullisemman rakentamisen eteen. Teemme yhteistyössä vastuullisempia materiaalivalintoja panostamalla kierrätettäviin, tarkoin valittuihin ja laadukkaisiin rakennusmateriaaleihin.

 

PUHDAS SISÄILMA JA ENERGIATEHOKKUUS

FIXCEL®️-teräskennosta valmistettujen moduuliemme parhaita etuja ovat runkomateriaalin keveys, lujuus ja tiiveys. Tiiviin rakenteen ansiosta rakennusten lämmittämiseen kuluu normaalia vähemmän energiaa.

Rakennuksemme suunnitellaan aina puhtaan sisäilman ehdoilla. Tarkkailemme, että kohteidemme sisäilmasto pysyy hyvänä koko rakennuksen elinkaaren ajan. Pystymme määrittelemään sisäilmaston koostumuksen kemikaalin tarkkuudella ja näin varmistamaan sisäilman puhtauden.