Siirry sisältöön

Yritys

Fixcel Group Oy on kotimainen muuntojoustavaan ja sisäilmaturvalliseen rakentamiseen erikoistunut yritys. Rakennamme julkisia kohteita, kuten kouluja, päiväkoteja, sairaaloita ja muita toimitiloja joko pysyviksi rakennuksiksi, tai väliaikaistiloiksi. Päämääränämme on edistää terveyttä, hyvää arkkitehtuuria ja kaupunkikuvaa tarjoamalla laadukasta rakentamista sekä viihtymisen mukavuutta.

Rakennustekniikkamme ytimen muodostaa suomalaiskehitteinen Fixcel-teräskenno. Patentoitu kennorakenne on ainutlaatuinen rakennusmateriaali. Se mahdollistaa tilaelementtien valmistamisen hallituissa tehdasolosuhteissa ja lyhyen työmaalla tapahtuvan asennusvaiheen. Teräsmoduulit ovat myös home- ja kemikaalivapaita, paloturvallisia ja ääntä tehokkaasti eristäviä.

Suomalainen työllistäjä

Fixcel Group on 100 % suomalaisomisteinen yritys, joka työllistää noin 30-50 henkeä Suomessa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja tehdas Hämeenlinnassa. Rakennusprojekteissa hyödynnämme kotimaisia aliurakoitsijoita ja yksittäiseen rakennushankkeeseen osallistuu satoja työntekijöitä.

 

Muuntojoustavaa ja siirtokelpoista rakentamista

Toteutamme kohteemme modulaarisella rakennustekniikalla. Tilaelementit valmistetaan tehtaallamme Hämeenlinnassa ja toimitetaan valmiina työmaalle. Paikan päällä tapahtuva asennusvaihe on erittäin lyhyt, mikä mahdollistaa myös nopeisiin rakennustarpeisiin reagoimisen.

Kaikki rakennuksemme ovat siirtokelpoisia ja muuntojoustavia. Tämä tarkoittaa sitä, että valmiiseen rakennukseen on mahdollista lisätä moduuleita lisätilan saavuttamiseksi. Vastaavasti moduuleita on mahdollista poistaa, jos rakennuksessa on liikaa neliöitä tilantarpeeseen nähden.

Koko rakennus on mahdollista myös siirtää, jos tilatarve on rakennuksen käytön aikana siirtynyt paikasta toiseen. Rakennustemme siirtokelpoisuus mahdollistaa tehokkaan tilankäytön ja joustavan palveluverkkosuunnittelun.

Sisäilmaturvalliset ratkaisut

Kaikki kohteemme toteutetaan turvallisen ja terveellisen sisäilman ehdoilla. Sisäilma huomioidaan rakennusprojektin kaikissa vaiheissa suunnittelusta materiaalivalintoihin asti. Tarkkailemme jatkuvasti rakennuskohteidemme sisäilmastoa ja varmistamme, että sisäilma pysyy hyvänä koko rakennuksen käyttöajan.

Tutustu referensseihimme

Sophie Mannerheimin erityiskoulun väistötilat valmistuivat toukokuun 2019 alussa. Erityiskoulun esteettömät, oppimista tukevat tilat muodostuvat 61 tehdasvalmisteisesta, siirrettävästä tilaelementistä. Rakennuksessa on myös liikunta- ja juhlasali.

Lue lisää

Helsingin yliopistollisen sairaalan lastenpsykiatrian väistötilat valmistuivat Kivelän sairaala-alueelle joulukuussa 2018. Tiloihin siirtyivät lastenpsykiatrian akuuttiosasto, päiväosasto ja hoito-osasto. Sairaala muodostuu 41 tehdasvalmisteisesta, siirrettävästä tilaelementistä.

Lue lisää

Ladattava esite

LATAA MAKSUTON ESITE

Lataa käyttöösi maksuton esite Fixcelin rakennustekniikasta ja patentoidusta Fixcelteräskennosta. Esitteessä kerrotaan lisätietoja Fixcelistä rakentajana sekä teräskennorakenteen teknisistä ominaisuuksista.

Täytä tietosi alla oleviin kenttiin ja esite lähetetään sähköpostiisi heti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.