Siirry sisältöön

Fixcel

Päämääränämme on valmistaa toiminnallisesti edistyksellisiä, puhtaan sisäilman rakennuksia teräksestä.

Olemme ekologisesti vastuullinen rakentaja. Rakennuksissamme on poikkeuksellisen matala energiankulutus ja kierrätettävät rakennusmateriaalit. Tavoitteenamme on rakentaa ensimmäinen CO2-neutraali talo vuonna 2026.

Rakennusratkaisumme perustuu FIXCEL®-teräskennoon, joka on suomalainen innovaatio. Se mahdollistaa tilaelementtien valmistamisen hallituissa tehdasolosuhteissa, kustannustehokkaasti ja nopeasti. Teräsmoduulit ovat myös home- ja kemikaalivapaita, paloturvallisia sekä ääntä tehokkaasti eristäviä. Moduulit ovat kierrätettäviä ja niiden käyttöikä on vähintään 100 vuotta.

Suomalainen työllistäjä

Olemme 100 % suomalaisomisteinen yritys, työllistämme noin 50 henkeä Suomessa. Toimistomme sijaitsee Helsingissä ja tehdas Hämeenlinnassa. Rakennusprojekteissa hyödynnämme oman väen lisäksi kotimaisia aliurakoitsijoita.

 

Pysyvää ja laadukasta rakentamista

Jokainen rakennuksemme on suunniteltu ja toteutettu ammattitaidolla, laadusta tinkimättä.
Rakennamme laadukkaita ja energiatehokkaita rakennuksia kuten päiväkoteja, kouluja, sairaalarakennuksia sekä asuinkerrostaloja, jotka on tehty kestämään yli 100 vuotta. Nopean rakennustekniikkamme ansiosta on mahdollista rakentaa uusi pysyvä rakennus, jolloin vältytään kokonaan väistötiloilta.

Toteutamme kohteemme modulaarisella rakennustekniikalla. Moduulit valmistetaan tehtaallamme Hämeenlinnassa ja toimitetaan lähes valmiiksi kalustettuina työmaalle. Paikan päällä tapahtuva asennusvaihe on erittäin lyhyt, mikä mahdollistaa myös nopeisiin rakennustarpeisiin reagoimisen.

Kaikki rakennuksemme ovat tarvitaessa siirtokelpoisia ja muuntojoustavia. Pystymme muokkaamaan valmiita rakennuksia tarpeiden mukaan, joko lisäämällä tai poistamalla moduuleita. Koko rakennus on mahdollista myös siirtää, jos tilatarve on rakennuksen käytön aikana siirtynyt paikasta toiseen. Rakennustemme siirtokelpoisuus mahdollistaa tehokkaan tilankäytön ja joustavan palveluverkkosuunnittelun.

Sisäilmaturvalliset ratkaisut

Kaikki kohteemme toteutetaan turvallisen ja terveellisen sisäilman ehdoilla. Sisäilma huomioidaan rakennusprojektin kaikissa vaiheissa aina suunnittelusta materiaalivalintoihin asti. Tarkkailemme jatkuvasti rakennuskohteidemme sisäilmastoa ja varmistamme, että sisäilma pysyy hyvänä koko rakennuksen elinkaaren.

Tutustu referensseihimme

Maatullin ala-asteen ja päiväkoti Mintun väistötilat valmistuivat Helsingin Suuntimopuistoon syyslukukaudeksi 2021. Suomen suurin modulaarinen rakennus on kooltaan 8500 m2. Tilat mahdollistaa alueen lapsille turvallisen, toimivan ja hyvinvointia edistävän oppimisympäristön.

Lue lisää

Helsingin yliopistollisen sairaalan lastenpsykiatrian väistötilat valmistuivat Kivelän sairaala-alueelle joulukuussa 2018. Tiloihin siirtyivät lastenpsykiatrian akuuttiosasto, päiväosasto ja hoito-osasto. Sairaala muodostuu 41 tehdasvalmisteisesta, siirrettävästä tilaelementistä.

Lue lisää

Ladattava esite

LATAA MAKSUTON ESITE

Lataa käyttöösi maksuton esite Fixcelin rakennustekniikasta ja patentoidusta Fixcelteräskennosta. Esitteessä kerrotaan lisätietoja Fixcelistä rakentajana sekä teräskennorakenteen teknisistä ominaisuuksista.

Täytä tietosi alla oleviin kenttiin ja esite lähetetään sähköpostiisi heti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.