Siirry sisältöön

Tommi Mikander haluaa uudistaa projektilaskennan kulttuuria

Helmikuun alussa Tommi Mikander hyppäsi Fixcelille tarjouslaskennan pariin. Hän työskentelee ensisijaisesti projektilaskennan parissa yhteistyössä myynnin, tuotannon sekä projektisuunnittelun kanssa. Lisäksi Tommi tulee keskittymään ERP-järjestelmän sekä laskentaprosessien kehittämiseen.

Helsingistä kotoisin oleva Tommi on opiskellut LVI-rakennusmestariksi, ja opiskeluajoista asti katseet ovat olleet rakentamisen sekä tuotekehityksen ympärillä. Työkokemusta hänelle on kertynyt monen vuoden takaa linjasaneerausten laskennasta ja työnjohdosta. Lisäksi Tommi on työskennellyt asiakasprojektien hallinnan sekä kaupan alan myynnin parissa. Monipuolinen kokemus on tuonut hänelle kokonaisvaltaista näkökulmaa projektien laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseen.

Tommi kiinnostui Fixcelin uniikista teräskennorakenteesta sen energiatehokkuuden sekä muuntojoustavuuden ansiosta. Lisäksi hän vaikuttui siitä, että modernin moduulirakentamisen keinoin pystytään rakentamaan laadukas ja kestävä rakennus alusta loppuun asti ja vieläpä omassa talotehtaassa.

Fixcelin uniikki innovaatio ja sen myötä yritys on tällä hetkellä mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa. Meillä on huikea porukka, joka on valmis laittamaan paukkuja tunnettuuden kasvattamisen, myynnin sekä tuotekehityksen ja laadukkaampien materiaalivalintojen eteen, ilakoi Tommi.

Ja mitä tulee Fixcelin teräskennorakenteeseen? Se on erinomainen vaihtoehto muulle elementtirakentamiselle vihreänä ja ekologisesti kestävänä vaihtoehtona, sillä meidän teräskennorakenteitamme pystytään aidosti uusiokäyttämään. Olen iloinen, että moduuleistamme voidaan tehdä sekä tilapäisiä että pysyviä rakennuksia yhtä laadukkaasti ja vieläpä puhdasta sisäilmaa vaalien. Odotan innolla, että pääsen täydentämään osaamistani uudistuotannon toimitilapuolelta ja hyödyntämään kokemustani rakennustuotannon osalta, summaa Tommi.

Tommi on vakuuttunut siitä, että rakennusten pitkäikäisyys, energiatehokkuus ja huoltovapaus tullaan huomioimaan jatkossa paremmin kaikissa laskelmissa. Hän kokee, että tiiviillä yhteistyöllä asiakkaiden kanssa saavutetaan kaikille paras mahdollinen lopputulos.

Urheilullinen Tommi ja hänen iloinen luonteensa sekä ammattitaitonsa ovat tervetulleita taloon. Olemme innoissamme, että pääsemme rakentamaan Fixcelin menestystarinaa eteenpäin yhdessä.

Tervetuloa Fixcel-perheeseen Tommi!