Siirry sisältöön

Tekninen kunnossapitohenkilö

Toimintamme kasvaessa, haemme Hämeenlinnaan TEKNISTÄ KUNNOSSAPITOHENKILÖÄ.

Fixcel on suomalainen kasvuyritys, joka valmistaa teollisesti modulaarisia rakennuksia teräksestä. Rakenneteräs rullamuovataan ja yhdistetään tehtaassa teräskennoksi, joka muodostaa rakennustemme rungon. Suuren koneinvestoinnin loppumetreillä haemme kunnossapitohenkilöä ylläpitämään laitteitamme. Työ tehdään ympäri vuoden lämpimässä ja kuivassa tehtaassa.

Koneemme ovat pitkälti automatisoituja ja niiden huoltaminen vaatii tuntemusta mekaniikasta, pneumatiikasta sekä sähköisestä automaatiosta. Lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot ja venymiskyky ovat tärkeitä, sillä työtahti on ajoittain kiivas. 

Menestymisen avaimet:
• Mekaniikan, pneumatiikan ja sähköisen automaation tuntemus
Pitkä kokemus teollisen tuotannon laitteiden ylläpidosta, esimerkiksi saha-, metalliteollisuudesta tai automaation parista
Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

Fixcelillä pääset osaksi menestyvää ja modernisti ajattelevaa tiimiä. Olemme tasa-arvoinen työyhteisö, jossa jokaisen ääni pääsee kuuluville. Suhtaudumme intohimoisesti tavoitteeseemme haastaa perinteisen rakennusalan menetelmiä ja seisomme vankasti korkealaatuisen rakennustapamme takana.


Kiinnostuitko?

Jos olet taitava ja työhön tarttuva henkilö, joka nauttii vaihtelevista työajoista ja vaihtelevasta työkuormasta,
lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 13.3. mennessä osoitteeseen: info@fixcel.fi 

Lisätietoja:
Tomi Vittaniemi
Liiketoiminnan kehitysjohtaja
Puh. +358 400 798 353

Lue lisää teräskennosta.