Siirry sisältöön

Kesätöihin – Työnjohtoharjoittelija

Haemme kesäksi Työnjohtoharjoittelijaa

Etsimme vähintään AMK-insinööriopiskelijaa tehtaallemme Hämeenlinnaan. Tulet ohjaamaan sovittuja työntekijäryhmiä ja urakoitsijoita sekä työskentelemään kollegoidesi kanssa monipuolisten työtehtävien ja mielenkiintoisten projektien parissa. Arvostamme positiivista ja energistä asennetta, tiimityöskentelytaitoa ja oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työympäristössämme tarvitset suomen sekä englannin kielen taitoa ja Office -ohjelmien tuntemusta.

Olet sitten opintojesi loppuvaiheessa, vastavalmistunut tai sinulla on jo jonkin verran työkokemusta, pääset osaksi menestyvää ja modernisti ajattelevaa tiimiä sekä laajentamaan osaamistasi yhdessä Fixcelin asiantuntijoiden kanssa. Olemme tasa-arvoinen työyhteisö, jossa jokaisen ääni pääsee kuuluville. Suhtaudumme intohimoisesti tavoitteeseemme haastaa perinteisen rakennusalan menetelmiä ja seisomme vankasti laadukkaan rakennustapamme takana.


Laita hakemuksesi 
meille 14.2.2022 mennessä osoitteeseen: info@fixcel.fi
-> Laita otsikkoon KESÄTÖIHIN – TYÖNJOHTOHARJOITTELIJA
-> Lähetä meille CV:si, kerro muutamalla lauseella itsestäsi sekä mikä sai sinut kiinnostumaan meistä ja tarjoamastamme kesätyöpaikasta

Heräsikö kysyttävää?
Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai haluat kuulla lisää tehtävistä, ota meihin yhteyttä: mika.jarvinen@fixcel.fi

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lue lisää meistä