Siirry sisältöön

Haemme myyntipäällikköä

Muuntojoustavaan teräsrakentamiseen erikoistunut Fixcel Group Oy hakee kasvavaan joukkoonsa myynnistä innostuvaa ja rakennusalan uudistamisesta kiinnostunutta

Myyntipäällikköä.

Etsimämme henkilön työtehtäviin lukeutuu muun muassa myynnin kehittäminen, nimetyistä asiakkuuksista huolehtiminen sekä tuloksellinen myyntityö. Työskentelet aktiivisesti Fixcelin ja sen tuotteiden tunnettuuden lisäämiseksi ja osaat luoda tavoitetta tukevia markkinoinnin ja myynninedistämisen toimia. Intohimonasi on asiakastarpeiden tunnistaminen ja täyttäminen. Seuraat aktiivisesti toimialaamme ja kehität omaa työtäsi sen pohjalta.

Toivomme sinulta löytyvän:

  • Näyttöjä tuloksellisesta myyntiosaamisesta
  • Tuntemusta rakennusalasta
  • Itseohjautuvuutta ja halua kehittää omaa työnkuvaa
  • Vahvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

Eduksi katsotaan myös kunnallisten rakennushankkeiden ja/tai hankinnan ymmärrys sekä rakennusalan myyntikokemus.
Myyntipäällikön toimipaikka sijaitsee Helsingissä pääkonttorillamme. Yrityksen työskentelykieli on suomi, mutta englannin tai ruotsin kielitaito luetaan eduksi.

Fixcelillä palkattava henkilö pääsee osaksi ketterää ja modernisti ajattelevaa tiimiä. Olemme tasa-arvoinen työyhteisö, jossa jokaisen ääni pääsee kuuluville. Suhtaudumme intohimoisesti tavoitteeseemme haastaa perinteisen rakennusalan menetelmiä ja seisomme vankasti laadukkaan rakennustapamme takana.

Rekrytointia hoitaa henkilöstöalan yritys Tuocon Oy. Jos haluat tietää lisää avoinna olevasta tehtävästä, voit olla yhteydessä konsultti Janne Karlssoniin joko puhelimitse 050 527 5037 tai sähköpostilla janne.karlsson@tuocon.fi.

Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, hae tehtävää viimeistään 31.7.2021 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Yhteistyössä Fixcelin kanssa rekrytoinnista vastaa Tuocon Oy. Tuocon on täysin suomalainen henkilöstöalan yritys, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus rekrytoinnista ja suorahausta. Autamme asiakkaitamme löytämään parhaita osaajia ja varmistamme, että jokaisen hakijan kokemus hakuprosessista on aina miellyttävä. Haluamme olla mukana rakentamassa menestystarinoita Suomeen.

LISÄTIETOJA AVOIMESTA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA

Juha-Pekka Ketola

Myyntijohtaja

+358 40 520 7343

juha-pekka.ketola@fixcel.fi