Siirry sisältöön

Haemme työnjohtajaa

Työtehtäviin kuuluvat rakennusalan monipuoliset työnjohtotehtävät pääkaupunkiseudulla

Etsimme pääkaupunkiseudulle vastaavaa työnjohtajaa. Tehtävässä johdat rakennusprojekteja huolehtien niiden etenemisestä aikataulun, budjetin ja laadullisten vaatimusten mukaisesti.

Työskentelet projektijohdon alaisuudessa ja huolehdit omalta osaltasi siitä, että projektit etenevät niille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä toimintaamme että saavutettuun lopputulokseen.

Osallistut monipuolisesti tehtävä- ja hankintasuunnitteluun, projektien aikataulutukseen, urakkaneuvotteluihin, vastaanottotarkastuksiin sekä projektipalavereihin.

Toivomme sinulta:

  • positiivista asennetta

  • rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri)

  • kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä

  • kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia, osaat ennakoida ja suunnitella

  • järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteista työskentelyotetta

  • ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä

  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

  • halua ja motivaatiota tehdä työsi laadulla sekä kehittyä työssäsi

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä loistavan työyhteisön kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.

 

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen pekka.lyytinen@fixcel.fi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Fixcel Group lyhyesti

Vuonna 2015 perustetun Fixcelin päämääränä on edistää terveyttä, hyvää arkkitehtuuria ja kaupunkikuvaa tarjoamalla laadukasta rakentamista sekä käytön mukavuutta. Fixcel näyttää suunnan tulevaisuuden rakentamiselle luomalla tasokkaita sisäilmaturvallisia ratkaisuja. Fixcelin modulaarinen teräsrakentaminen tarjoaa ekologisen ja tehokkaan ratkaisun korkeatasoisiin väistötiloihin. Fixcel toteuttaa puhtaan sisäilman rakennukset teolliseen rakennustapaan kehitetyllä ja patentoidulla FIXCEL®-teräskennolla. Fixcelin kaikki tuotteet valmistetaan yhtiön omassa tehtaassa Hämeenlinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Pekka Lyytinen

Projektijohtaja

+358 50 533 4493

pekka.lyytinen@fixcel.fi