Siirry sisältöön

Haemme työmaapäällikköä

Muuntojoustavaan teräsrakentamiseen erikoistunut Fixcel Group Oy hakee kasvavaan joukkoonsa vastuullisesta tehtävästä ja rakennusalan uudistamisesta kiinnostunutta työmaapäällikköä. Hakemamme henkilön työtehtäviin kuuluu vastuu rakennustöiden kokonaisuudesta, sisältäen muun muassa aikataulujen ja rakennusvaiheiden yhteensovittamisen sekä hyvästä rakennustavasta huolehtimisen. Tehtävään sisältyy myös esimiesvastuuta.

Työmaapäällikkö työskentelee tiiviisti yhteistyössä yrityksen johdon, työmaahenkilöstön sekä ulkoisten kumppanien kanssa. Hyvät vuorovaikutustaidot, sekä vahva näkemys työmaaprojektien hoitamisesta ja kustannustehokkaasta toimintavasta antavat parhaan edellytykset tehtävässä menestymiseen.

Toivomme hakijoilta löytyvän myös seuraavaa:

  • Vastaavan työnjohtajan vaativan luokan pätevyys
  • Vähintään neljä vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Halua kehittyä ja ottaa vastuuta

 

Työmaapäällikön toimipiste neuvotellaan erikseen, mutta ensisijaisesti hän tulee työskentelemään yrityksen rakennuskohteista eri puolella Etelä-Suomea, sekä Hämeenlinnassa sijaitsevalla tehtaalla.

Fixcelillä palkattava henkilö pääsee osaksi ketterää ja modernisti ajattelevaa tiimiä. Olemme tasa-arvoinen työyhteisö, jossa jokaisen ääni pääsee kuuluville. Suhtaudumme intohimoisesti tavoitteeseemme haastaa perinteisen rakennusalan menetelmiä ja seisomme vankasti laadukkaan rakennustapamme takana.

Rekrytoinnista vastaa toimitusjohtaja Anders Gylling. Jos haluat tietää lisää tehtävästä, voit soittaa Anderssille (+358 46 851 5868) torstaina 19.11. klo 8:00-10:00, tai maanantaina 23.11. klo 16:00-18:00. Vaihtoehtoisesti voit laittaa sähköpostia (anders.gylling@fixcel.fi).

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekrytointi@fixcel.fi viimeistään 29.11.2020.

 

Fixcel Group Oy

Vuonna 2015 perustettu Fixcel Group Oy on korkealaatuisen, muuntojoustavan ja sisäilmaturvallisen rakentamisen kotimainen huippuosaaja. Rakennustekniikkamme ydin on patentoitu Fixcel-teräskenno, josta valmistamme julkisia rakennuksia, kuten kouluja, päiväkoteja ja sairaaloita. Rakennustemme teräksiset tilaelementit valmistetaan omalla tehtaallamme Hämeenlinnassa.  

Jokainen rakentamamme kohde on suunniteltu ja toteutettu huolella, laadusta tinkimättä. Haluamme rakennustemme olevan toimivia, turvallisia ja pitkäikäisiä. Seisomme tavoitteidemme takana ja toivomme, että koko henkilöstömme jakaa nämä arvot. Kasvavana yrityksenä tarjoamme työntekijöillemme loistavan tilaisuuden kehittyä ja edetä urallaan.