Siirry sisältöön

Haemme tuotantotyöntekijää

Modulaariseen teräsrakentamiseen erikoistunut Fixcel Group Oy hakee kasvavaan joukkoonsa uuden oppimisesta innostunutta tuotantotyöntekijää teräskennojen tuotantolinjalle.

Olet työnteosta motivoitunut, mukava tiimikaveri. Työkalut pysyvät käsissäsi ja sinulla saattaa olla metalli- tai konealan koulutus, tai työssä kerrytettyä osaamista. Voimassa oleva työturvallisuuskortti luetaan eduksi. Tehtävä ei vaadi merkittävästi fyysistä voimaa ja soveltuu hyvin erilaisille ihmisille.

Tehtävän toimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa. Yrityksen työskentelykieli on suomi. Tehtävä on vakituinen ja sisältää neljän kuukauden koeajan. Hakijalla tulee olla valmius tehdä kolmivuorotyötä.

Tästä rekrytoinnista vastaa tuotanto- ja teknologiapäällikkö Jari Vihersaari (yhteystiedot alla). Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, lähetä hakemuskirjeesi sekä ansioluettelosi sähköpostilla niin, että ne ovat Jarilla viimeistään 20.9.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Vuonna 2015 perustettu Fixcel Group Oy on korkealaatuisen, muuntojoustavan ja sisäilmaturvallisen rakentamisen kotimainen huippuosaaja. Rakennustekniikkamme ydin on patentoitu Fixcel-teräskenno, josta valmistamme julkisia rakennuksia, kuten kouluja, päiväkoteja ja sairaaloita. Rakennustemme teräksiset tilaelementit valmistetaan tehtaallamme Hämeenlinnassa. 

Jokainen rakentamamme kohde on suunniteltu ja toteutettu huolella, laadusta tinkimättä. Haluamme rakennustemme olevan toimivia, turvallisia ja pitkäikäisiä. Seisomme tavoitteidemme takana ja toivomme, että koko henkilöstömme jakaa nämä arvot. Kasvavana yrityksenä tarjoamme työntekijöillemme loistavan tilaisuuden näyttää taitonsa ja edetä urallaan. Hyppää mukaan kasvuyrityksen tahtiin!

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jari Vihersaari

Tuotanto- ja teknologiapäällikkö

+358 50 591 7327

jari.vihersaari@fixcel.fi