Siirry sisältöön

Haemme Tuotannon Controlleria

Haemme kasvavaan joukkoomme luvuista innostuvaa ja rakennusalan uudistamisesta kiinnostunutta Tuotannon controlleria Hämeenlinnaan.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa mittariston luonti tuotannon tehokkuuden seuraamiselle, kustannuslaskenta ja budjetointi. Rakennat seurantakokonaisuuden ja vastaat sen viennistä uuteen toiminnanohjausjärjestelmään. Kykenet myös hyvin itsenäiseen työhön ja nautit toiminnan kehittämisestä. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa ja olet osana tehtaanjohdon ja taloushallinnon tiimiä.

Toivomme sinulta:

  • Vähintään kahden vuoden kokemusta controllerin tehtävistä
  • Alan koulutusta
  • Analyyttistä otetta ja kykyä tuottaa laadukasta raportointia
  • Ymmärrystä tuotanto- ja logistiikkaketjuista
  • Vahvat vuorovaikutustaidot

Fixcelillä pääset osaksi menestyvää ja modernisti ajattelevaa tiimiä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja edut. Olemme tasa-arvoinen työyhteisö, jossa jokaisen ääni pääsee kuuluville. Suhtaudumme intohimoisesti tavoitteeseemme haastaa perinteisen rakennusalan menetelmiä ja seisomme vankasti laadukkaan rakennustapamme takana.

Kiinnostuitko?
Rekrytointia hoitaa henkilöstöalan yritys Tuocon Oy.
Lisätietoja: Linda Nevanpää, puh. 050 3080 932 tai linda.nevanpaa@tuocon.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 07.11.2021 mennessä Tuoconin sivujen kautta.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.


Fixcel Group Oy
Vuonna 2015 perustettu Fixcel Group Oy on korkealaatuisen, muuntojoustavan ja sisäilmaturvallisen rakentamisen kotimainen huippuosaaja. Rakennustekniikkamme ydin on patentoitu Fixcel-teräskenno, josta valmistamme julkisia rakennuksia, kuten kouluja, päiväkoteja ja sairaaloita. Rakennustemme teräksiset tilaelementit valmistetaan omalla tehtaallamme Hämeenlinnassa.   

Jokainen rakentamamme kohde on suunniteltu ja toteutettu huolella, laadusta tinkimättä. Haluamme rakennustemme olevan toimivia, turvallisia ja pitkäikäisiä. Seisomme tavoitteidemme takana ja toivomme, että koko henkilöstömme jakaa nämä arvot. Kasvavana yrityksenä tarjoamme työntekijöillemme loistavan tilaisuuden kehittyä ja edetä urallaan.

Tuocon Oy
Suomalainen henkilöstöalan yritys, jonka menestys perustuu yhdistelmään vankkaa osaamista ja maailmanluokan asiakaspalvelua. Tarjoamme palveluita liiketoiminnan kasvattamisen, kehittämisen ja sopeuttamisen tarpeisiin – käsityön tarkkuudella. Me lupaamme tehdä aina hieman enemmän, yksilön ja yrityksen tavoitteet huomioiden.