Siirry sisältöön

Haemme arkkitehtia/rakennusarkkitehtia

Modulaariseen teräsrakentamiseen keskittynyt Fixcel Group Oy hakee kasvavaan joukkoonsa motivoitunutta ja omatoimista arkkitehtia/rakennusarkkitehtia. Fixcelin tavoitteena on näyttää suuntaa tulevaisuuden rakentamiselle luomalla tasokkaita, sisäilmaturvallisia ratkaisuja. Rakennusarkkitehdin työlistalta löytyy muun muassa julkisen puolen rakennuksia, kuten kouluja ja terveyskeskuksia.

Haemme joukkoomme koulutettua arkkitehtia tai rakennusarkkitehtia suunnittelemaan Fixcelin teräskennoista toteutettavia, modulaarisia rakennuksia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Hakemallamme henkilöllä on jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta työvuosia tärkeämpänä pidämme halua astua vastuulliseen rooliin kasvavassa yrityksessä, sekä intohimoa uudistaa perinteistä rakennusalaa.

Fixcelin rakennusratkaisuiden lähtökohtana on ajatus siitä, että rakennusten pitää aina vastata sen hetkistä käyttötarvettaan esimerkiksi tilojen koon, sijainnin ja toimivuuden suhteen. Haluamme rakennustemme myös olevan korkealaatuisia, sisäilmaturvallisia ja pitkäikäisiä. Seisomme tavoitteidemme takana ja toivomme, että uusi tiimikaverimme jakaa nämä arvot.

Tulevan arkkitehtimme tulee kyetä suunnittelemaan rakennuksia ArchiCAD-sovelluksella. Hän tulee työskentelemään tiiviisti yrityksen johdon, työmaahenkilöstön sekä ulkoisten kumppanien kanssa. Tehtävä saattaa sisältää myös asiakastyötä. Vahvat projektinjohtotaidot, sekä hyvä visuaalinen silmä auttavat tehtävässä menestymisessä.

Tehtävän päätoimipaikka voi sijaita hakijasta riippuen joko Helsingissä tai Hämeenlinnassa. Tehtävä sisältää myös satunnaisia kotimaanmatkoja. Yrityksen työskentelykieli on suomi, mutta englannin tai ruotsin kielitaito luetaan eduksi. Tehtävä on vakituinen ja sisältää neljän kuukauden koeajan.

Haluatko tietää lisää tästä tehtävästä? Vesa Viljakainen vastaa tiedusteluihin maanantaina 6.7. klo 13:00-14:00 sekä maanantaina 27.7. klo 13:00-14:00.

Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, lähetä hakemuskirjeesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi Vesalle viimeistään 2.8.2020. Jos sinulta löytyy töitäsi esittelevä portfolio, niin tutustumme mieluusti myös siihen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

 

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa

Vesa Viljakainen

Liiketoimintajohtaja

+358 40 759 0276

vesa.viljakainen@fixcel.fi