Siirry sisältöön

Haemme rakennusapumiestä

Modulaariseen teräsrakentamiseen erikoistunut Fixcel Group Oy hakee kasvavaan joukkoonsa aikaansaavaa rakennusapumiestä tai -naista teräsmoduulien valmistukseen, sekä muihin tehtaan tehtäviin.

Olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen työkaveri. Haluat oppia uusia asioita ja kerryttää osaamistasi. Arvostamme rakennusalan koulutusta tai työkokemusta, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Voimassaoleva työturvallisuuskortti luetaan eduksi.

Tehtävän toimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa. Yrityksen työskentelykieli on suomi. Tehtävä on vakituinen ja sisältää neljän kuukauden koeajan.

Tästä rekrytoinnista vastaa tehdaspäällikkö Jukka Toivonen (yhteystiedot alla). Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, lähetä hakemuskirjeesi sekä ansioluettelosi sähköpostilla niin, että ne ovat Jukalla viimeistään 20.9.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Vuonna 2015 perustettu Fixcel Group Oy on korkealaatuisen, muuntojoustavan ja sisäilmaturvallisen rakentamisen kotimainen huippuosaaja. Rakennustekniikkamme ydin on patentoitu Fixcel-teräskenno, josta valmistamme julkisia rakennuksia, kuten kouluja, päiväkoteja ja sairaaloita. Rakennustemme teräksiset tilaelementit valmistetaan tehtaallamme Hämeenlinnassa. 

Jokainen rakentamamme kohde on suunniteltu ja toteutettu huolella, laadusta tinkimättä. Haluamme rakennustemme olevan toimivia, turvallisia ja pitkäikäisiä. Seisomme tavoitteidemme takana ja toivomme, että koko henkilöstömme jakaa nämä arvot. Kasvavana yrityksenä tarjoamme työntekijöillemme loistavan tilaisuuden näyttää taitonsa ja edetä urallaan. Hyppää mukaan kasvuyrityksen tahtiin!

Lisätietoja tehtävästä antaa