Siirry sisältöön

Haemme hankekehitysjohtajaa

Muuntojoustavaan teräsrakentamiseen erikoistunut Fixcel Group Oy hakee kasvavaan joukkoonsa vastuullisesta tehtävästä ja rakennusalan uudistamisesta kiinnostunutta hankekehitysjohtajaa. Hakemamme henkilön työtehtäviin lukeutuu muun muassa rakennushankkeiden hankekehitystehtävät, osallistuminen tarjoustoimintaan, hankkeiden talous- ja suunnitteluohjaus sekä Fixcelin teollisen tilaratkaisun tuotekehitystyö osana kehitysryhmää.

Hankekehitysjohtajan tehtävä on johtoryhmätasoinen ja palkattavan henkilön esimiehenä tulee toimimaan yrityksen toimitusjohtaja. Hankekehitysjohtaja työskentelee tiiviisti yrityksen johdon, työmaahenkilöstön sekä ulkoisten kumppanien kanssa. Vahvat projektinjohtotaidot, työmaakokemus ja viestintätaidot auttavat tehtävässä menestymisessä. Tehtävään saattaa sisältyä myös esimiesvastuuta.

Toivomme hakijoilta löytyvän myös seuraavaa:

  • Tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi diplomi-insinööri
  • Vähintään viisi vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Käytännönläheinen työskentelytapa

 

Tehtävän päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä. Tehtävä sisältää myös satunnaisia kotimaanmatkoja. Yrityksen työskentelykieli on suomi, mutta englannin tai ruotsin kielitaito luetaan eduksi.

Fixcelillä palkattava henkilö pääsee osaksi ketterää ja modernisti ajattelevaa tiimiä. Olemme tasa-arvoinen työyhteisö, jossa jokaisen ääni pääsee kuuluville. Suhtaudumme intohimoisesti tavoitteeseemme haastaa perinteisen rakennusalan menetelmiä ja seisomme vankasti laadukkaan rakennustapamme takana.

Rekrytointia hoitaa henkilöstöalan yritys Tuocon Oy. Jos haluat tietää lisää avoinna olevasta tehtävästä, voit olla yhteydessä konsultti Janne Karlssoniin joko puhelimitse (050 5275037) tai sähköpostilla (janne.karlsson@tuocon.fi).

Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 29.11.2020 Tuoconin verkkosivujen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

 

Fixcel Group Oy

Vuonna 2015 perustettu Fixcel Group Oy on korkealaatuisen, muuntojoustavan ja sisäilmaturvallisen rakentamisen kotimainen huippuosaaja. Rakennustekniikkamme ydin on patentoitu Fixcel-teräskenno, josta valmistamme julkisia rakennuksia, kuten kouluja, päiväkoteja ja sairaaloita. Rakennustemme teräksiset tilaelementit valmistetaan omalla tehtaallamme Hämeenlinnassa.   

Jokainen rakentamamme kohde on suunniteltu ja toteutettu huolella, laadusta tinkimättä. Haluamme rakennustemme olevan toimivia, turvallisia ja pitkäikäisiä. Seisomme tavoitteidemme takana ja toivomme, että koko henkilöstömme jakaa nämä arvot. Kasvavana yrityksenä tarjoamme työntekijöillemme loistavan tilaisuuden kehittyä ja edetä urallaan.

Tuocon Oy

Tuocon on suomalainen henkilöstöalan yritys, jonka menestys perustuu yhdistelmään vankkaa osaamista ja maailmanluokan asiakaspalvelua. Tarjoamme palveluita liiketoiminnan kasvattamisen, kehittämisen ja sopeuttamisen tarpeisiin – käsityön tarkkuudella. Me lupaamme tehdä aina hieman enemmän, yksilön ja yrityksen tavoitteet huomioiden.