Siirry sisältöön

Haemme arkkitehtia/pääsuunnittelijaa

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset rakennussuunnitteluun liittyvät tehtävät

 

Etsimme Helsinkiin tai Hämeenlinnaan monipuolisista suunnittelutehtävistä ja projektien johtamisesta kiinnostunutta arkkitehtia/pääsuunnittelijaa työskentelemään rakennussuunnitteluun liittyvissä projekteissamme. Suunnittelet toimivia ja mielenkiintoisia rakennuksia ja osaat ottaa myös modulaarisen rakentamisen näkökulman huomioon.

Työskentelet projektijohdon alaisuudessa ja huolehdit omalta osaltasi siitä, että projektit etenevät niille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä toimintaamme että saavutettuun lopputulokseen.

Olet innostunut, vastuullinen, oma-aloitteinen ja rohkea. Tulet hyvin toimeen itsenäisesti sekä ryhmässä. Haluat toimia laaja-alaisesti arkkitehtuurin tehtäväkentässä muiden sidosryhmien ja suunnittelun asiantuntijoiden kanssa sekä haluat laajentaa omaa osaamistasi ja kehittyä tehtävissäsi.

Toivomme sinulta:

  • positiivista asennetta

  • arkkitehdin ammattipätevyyttä

  • kokemusta pääsuunnittelijan tehtävistä (vähintään 5 vuotta)

  • suunnittelu- ja toimisto-ohjelmistojen hallintaa

  • kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia, ennakointi- ja suunnittelukykyä

  • järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteista työskentelyotetta

  • ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä

  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

  • halua ja motivaatiota tehdä työsi laadulla sekä kehittyä työssäsi

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä loistavan työyhteisön kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.

 

Lähetä ansioluettelosi, portfoliosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen pekka.lyytinen@fixcel.fi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Fixcel Group lyhyesti

Vuonna 2015 perustetun Fixcelin päämääränä on edistää terveyttä, hyvää arkkitehtuuria ja kaupunkikuvaa tarjoamalla laadukasta rakentamista sekä käytön mukavuutta. Fixcel näyttää suunnan tulevaisuuden rakentamiselle luomalla tasokkaita sisäilmaturvallisia ratkaisuja. Fixcelin modulaarinen teräsrakentaminen tarjoaa ekologisen ja tehokkaan ratkaisun korkeatasoisiin väistötiloihin. Fixcel toteuttaa puhtaan sisäilman rakennukset teolliseen rakennustapaan kehitetyllä ja patentoidulla FIXCEL®-teräskennolla. Fixcelin kaikki tuotteet valmistetaan yhtiön omassa tehtaassa Hämeenlinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Pekka Lyytinen

Projektijohtaja

+358 50 533 4493

pekka.lyytinen@fixcel.fi