Siirry sisältöön

Tubetower

Fixcel TubeTower -hissi- ja porrastornit pohjautuvat FIXCEL®-teräskennoteknologiaan. Toimitamme tehdasvalmisteisen hissitornin täysin asennusvalmiina, sisä- ja ulkopintojen viimeistelyä sekä sähköistyksiä myöten. Tubetower-hissitornin asennus on nopeaa, eikä se aiheuta suuria häiriöitä asumiselle – hissihanke voidaan toteuttaa parhaimmillaan vain muutamassa viikossa, kun tavanomainen rakentaminen voi kestää useita kuukausia. Fixcelin hissitorni suunnitellaan aina soveltumaan rakennuksen ulkonäköön.

Kokonaistoimitus sisältää hissitornin lisäksi sen suunnittelun, hissin ja kohteessa tehtävät työt. Torneihin voidaan asentaa useiden eri hissivalmistajien hissejä valmiiksi jo tehtaalla.

Fixcelin toteuttama TubeTower-hissitorni ja LightHouse-lisäkerros ovat erinomainen yhdistelmä. Hissihankkeen voi rahoittaa Fixcel LightHouse -lisäkerroksella. Lisäkerroksen asuntojen myynti kattaa hissityksen ja muun korjausrakentamisen kustannuksia. Samalla koko kiinteistön arvo kasvaa ja sen energiatehokkuus sekä ulkonäkö paranee.

FIXCELIN HISSI- JA PORRASTORNIRATKAISUN EDUT

  • lyhyempi rakennusaika
  • nopea ja vaivaton asennus
  • vähemmän häiriöitä asukkaille
  • ulkoasu suunniteltu rakennukseen sopivaksi

Tutustu kohteisiimme

Haluatko kuulla lisää? Lisätietoja Tubetower-ratkaisuista antaa:

Juha-Pekka Ketola

Myyntijohtaja

+358 40 520 7343

juha-pekka.ketola@fixcel.fi