Siirry sisältöön

Healthyspace

Fixcel HealthySpace -sisäilmarakennus perustuu suomalaiseen FIXCEL®-teräsrunkoratkaisuun, joka on vahva, kestävä, homeeton ja kemikaaliton. Lisäksi se on myös erittäin energiatehokas ja täysin kierrätettävä. Tehdasvalmisteisista tilamoduuleista koostuva rakennus täyttää kaikki pysyväisrakennuksen vaatimukset.

Rakennuksemme suunnitellaan aina puhtaan sisäilman ehdoilla. Olemme maailman ensimmäinen toimija, joka pystyy määrittelemään rakennuksien sisäilmaston koostumuksen kemikaalin tarkkuudella. Rakennusten ilmanvaihto on hajautettu kolmeen vyöhykkeeseen ja niiden sisäilmastoa on mahdollista seurata reaaliajassa. Näin varmistamme sisäilman puhtauden ja laadun.

Suunnittelemme rakennukset ja niiden tilat aina käyttötarkoituksensa mukaisiksi. Siksi sisäilmarakennusratkaisujamme suunnittelevat sisäilma-asiantuntijoiden ja arkkitehtien lisäksi muun muassa tilasuunnittelijat, pedagogit ja terveydenhuollon ammattilaiset.

Meillä on RALA-pätevyys ja noudatamme rakennushankkeidemme kosteudenhallinnassa Kuivaketju10-toimintamallia. Tilamoduulimme valmistetaan tehtaalla suotuisissa ja valvotuissa sisäolosuhteissa asennusvalmiiksi. Sieltä ne kuljetetaan hyvin suojattuina asennuspaikalle. Moduulit nostetaan kohteessa kokonaisina paikoilleen, sääsuojan alle. Rakennus- ja toimitusprosessimme ansiosta kohteessa tarvittavat asennus- ja liitostyöt ovat vähäisiä ja toimitusaika on lyhyt – isokin rakennus voi olla pystyssä jopa kolmessa kuukaudessa tilauksesta.

Näyttävä, arkkitehtoninen rakennuksemme saadaan sovitettua helposti haluttuun ympäristöön käyttämällä erilaisia materiaaleja rakennuksen julkisivussa, kuten esimerkiksi rappausta tai puuta. Viihtyisä ja toimiva sisäilmarakennus antaa sisäilmaherkillekin mahdollisuuden elää ja oleilla tutussa ympäristössä joko tilapäisissä- tai pysyväistiloissa.

FIXCELIN SISÄILMARAKENNUSRATKAISUN EDUT

  • päästötön – kemikaali- ja homevapaa rakenne
  • laadukas, terveellinen ja turvallinen
  • ekologinen ratkaisu – ilmatiivis ja energiatehokas
  • sisäilmaston hallittavuus – hajautettu kolmenvyöhykkeen ilmanvaihto ja varmennettu rakennustuotteiden yhteensopivuus
  • muuntojoustavuus ja siirreltävyys – hajautettu talotekniikka, käyttötarkoituksen mukainen suunnittelu sekä sisätilojen muunneltavuus
  • paloturvallisuus – P1-paloluokitus ja jopa EI120 -ratkaisut
  • arkkitehtuuri ja julkisivuratkaisut

Tutustu tiloihimme

Lisätietoja Healthyspace -ratkaisustamme:

Tomi Vittaniemi

Liiketoiminnan kehitysjohtaja

+358 400 798 353

tomi.vittaniemi@fixcel.fi