Siirry sisältöön

FIXCEL-kenno

Rakennusratkaisumme perustuvat FIXCEL®️-teräskennoon, joka on suomalainen innovaatio sekä erityisesti teolliseen rakennustapaan kehitetty rakenneratkaisu. Täysin homevapaa ja kemikaaliton kennorakenne mahdollistaa alkaalisesta kosteudesta vapaan, ristiin tuulettuvan alapohjarakenteen.

Kennon jäykkä rakenne mahdollistaa myös suurien tilaelementtien valmistamisen tehdasolosuhteissa ja moduulien siirtämisen rakennuspaikalle ilman rakenteellisen elämisen riskiä. FIXCEL®️-runkorakenteen ainutlaatuinen kuormankantokyky mahdollistaa myös kerrostalojen rakentamisen ilman erillisiä pilari- tai palkkirakenteita. Moduulin oma runkorakenne kantaa sekä itsensä että koko rakennuksen, joten erillistä runkorakennetta ei enää tarvita.

Teräskennorunkoinen moduuliarkkitehtuuri tuo terveellisiä, turvallisia ja joustavia mahdollisuuksia rakentamiseen. Toteutamme FIXCEL®️-moduuleista puhtaan sisäilman rakennuksia, esimerkiksi koulujen, päiväkotien ja sairaaloiden väistö- sekä pysyväistiloiksi. Kevyt kennorakenne mahdollistaa myös esimerkiksi täydennysrakennuksen paikoille, jonne se ei perinteisesti olisi mahdollista, kuten kerrostalojen päälle lisäkerroksiksi.

 

Ladattava esite

LATAA MAKSUTON ESITE

Lataa käyttöösi maksuton esite Fixcelin rakennustekniikasta sekä patentoidusta Fixcel-teräskennosta ja sen teknisistä ominaisuuksista.

Täytä tietosi alla oleviin kenttiin ja saat esitteen sähköpostiisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

HOME- JA KEMIKAALIVAPAA RAKENNE

FIXCEL®️-kenno ei sisällä orgaanisia ainesosia. Kennorakenne ei sisällä biosidifilmiprofiileja tai palonestoaineita. Kennorakenne myös mahdollistaa alkaalisesta kosteudesta vapaan, ristiin tuulettuvan alapohjarakenteen.

TESTATTU PALOTURVALLISUUS

FIXCEL®️-teräsmoduulin kantavien rakenteiden palonkesto-ominaisuudet on testattu VTT:llä. Kuormitetut polttokokeet on tehty uusimpien EN-standardien mukaan. Paloluokka P1 – ja jopa EI120-ratkaisut.

ERINOMAINEN ILMA- JA RUNKOÄÄNIERISTÄVYYS

Hyvä askel- ja runkoäänieristävyys perustuu kaksoisrunkorakenteeseen, joka vaimentaa tehokkaasti runkoääntä. Samalla saavutetaan erinomaisen hyvä ilmaääneneristävyys.

ENERGIATEHOKAS JA KIERRÄTETTÄVÄ – PIENEMPI HIILIJALANJÄLKI

FIXCEL®️-teräskenno on ekologinen ratkaisu kaikissa rakennusprojektin vaiheissa. Kennomateriaali on 100 % kierrätettävää ja korroosiokestävää. Rakennusprojektien toteuttaminen tehdasympäristössä puolittaa hiilijalanjäljen verrattuna perinteiseen paikan päällä tehtävään rakentamiseen vähentämällä materiaalihukkaa ja lyhentämällä kokonaisrakennusaikaa.

Tehdasvalmistus, lyhyt rakennustyömaavaihe sekä Fixcelin standardoitu modulaarinen rakenne vaativat mittatarkkuutta, minkä johdosta jätettä syntyy minimaalisesti. Rakennusten tilaelementit on suunniteltu siirrettäviksi ja kierrätettäviksi ja niiden elinkaari on vähintään 100 vuotta. Kiertotalouden ansiosta Fixcel-teräkennorakennukset ovat ympäristöystävällisiä.

Kennomateriaalimme on myös luonnostaan tiivis rakenne. Yhdessä lämmineristysratkaisujen kanssa se sopii erinomaisesti ympäristöystävälliseen matalaenergiarakentamiseen. Lämmittämiseen kuluu energiaa alle puolet tavanomaisiin ratkaisuihin verrattuna. Rakennuksen energiatehokkuuden parantaminen pienentää paitsi lämmityslaskua myös hiilidioksidi- ja muita päästöjä.

 

FIXCEL® ON FIXCEL GROUP OY:N OMISTAMA REKISTERÖITY TUOTEMERKKI, JOKA ON SUOJATTU GLOBAALILLA IPR-PORTFOLIOLLA