Siirry sisältöön

Teknologia ja ratkaisut

Tarjoamme Fixcel-teräskennorakentamiseen perustuvia, innovatiivisia ja ekologisia rakennusratkaisuita. Valmistamme kaikki tuotteemme tehtaallamme Hämeenlinnassa, jolloin rakennustyömaavaihe jää lyhyeksi. Päämäärämme on edistää terveyttä, hyvää arkkitehtuuria ja kaupunkikuvaa nyt ja tulevaisuudessa.

Tutustu teknologiaamme ja ratkaisuihimme

Fixcel-teräskenno on suomalainen innovaatio, joka mahdollistaa terveellisten ja turvallisten tilaelementtien rakentamisen kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Lue lisää

Fixcelin rakennukset ovat tunnettuja korkealaatuisesta ja puhtaasta sisäilmastaan. Sisäilmahyvinvointi on huomioitu kaikissa rakennusratkaisuissamme.

Lue lisää

Fixcelin rakennukset suunnitellaan aina puhtaan sisäilman ehdoilla. Pystymme määrittelemään rakennuksien sisäilmaston koostumuksen kemikaalin tarkkuudella.

Lue lisää

Laadukkaat Fixcel-rakennukset on mahdollista toteuttaa myös kelluvina. Toteutamme kelluvia rakennuksia mm. asuintaloiksi, toimistoiksi ja sairaaloiksi.

Lue lisää

Fixcel TubeTower -hissi- ja porrastornit toimitetaan täysin asennusvalmiina, sisä- ja ulkopintojen viimeistelyä sekä sähköistyksiä myöten.

Lue lisää

Fixcelin muuttovalmiit lisäkerrosmoduulit valmistetaan ja viimeistellään jo tehtaalla kiinteitä kalusteita, ulko- ja sisäpintoja sekä vesikattoa myöten.

Lue lisää