Siirry sisältöön

Teea Luotojärven sydän sykkii vastuullisuudelle ja kiertotaloudelle

Teea Luotojärvi hyppäsi Fixcelille asuntorakentamisen pariin helmikuun alusta. Hän tulee työskentelemään osana asiakkuustiimiä ja keskittymään ensisijaisesti kerrostalotonttihankintaan sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Kouvolasta kotoisin oleva Teea on opiskellut rakennustekniikan diplomi-insinööriksi Tampereella, mutta koti on tätä nykyä Espoossa. Opiskeluajoista saakka vastuullisuus ja kiertotalous ovat olleet lähellä Teean sydäntä. Hän aloitti työuransa pitkällä rupeamalla Ruduksella, jossa pääsi ympäristöpäällikkönä kehittämään vastuullisuusasioita laajalla skaalalla. Ruduksen jälkeen kiinteistöalan konsulttitoimistoissa näkökulma vaihtui teknisestä tulokulmasta kaupalliseen ja hän alkoi nähdä rakennukset myös toiminnan alustoina sekä sijoituskohteina. Tämän jälkeen Teea päätyi kehittämään asumisen palveluja, jossa sai nähdä alaa myös rakennusliikkeen näkökulmasta.

Teea on vaikuttunut siitä, että vastuullisuusasioissa on viime vuosina tapahtunut paljon hyvää. Hän kaipaa kuitenkin vielä rakennusten pitkäikäisyyden, energiatehokkuuden, huoltovapauden ja muuntojoustavuuden parempaa huomioimista kaikissa laskelmissa.

On ollut ilo huomata jo näin lyhyessä ajassa, että asiakkaat innostuvat Fixcelistä ja rakennustemme pitkäikäisyydestä, huoltovapaudesta, muuntojoustavuudesta, sisäilmavarmuudesta ja energiatehokkuudesta samalla tavalla, miten minäkin reagoin kuullessani Fixcelistä ensimmäisen kerran. Olen mielissäni myös siitä, että vastuullisuus ja kiertotalous näkyvät sekä Fixcelin arvoissa että arjessa, kertoo Teea.

Fixcel on sekä teknisenä innovaationa että teolliselta tuotantoprosessiltaan ainutlaatuinen. Fixcel on merkittävimpiä innovaatioita, joita olen rakennus- ja kiinteistöalalla nähnyt urani aikana. On ilo kehittää ja myydä rakennuksia, jotka ovat turvallisia sekä käyttäjilleen että omistajilleen, iloitsee pitkän kokemuksen ja laajan näkökulman omaava Teea.

Työn vastapainoksi, Teean löytää vapaa-ajalla usein keittiöstä tai viinikellarista. Kesällä ja syksyllä hän liikkuu metsässä ja suolla marjastaen ja sienestäen. Tästä voi päätellä, että Teea on aikamoinen kulinaristi.

Tervetuloa Fixcel-perheeseen Teea!