Siirry sisältöön

Tapio Vahtola kehittämään talotekniikan suunnittelua eteenpäin

Tapio Vahtola hyppäsi Fixcelille talotekniikan suunnittelun pariin elokuun alusta. Hän tulee keskittymään pääsääntöisesti tuotannon ratkaisujen kehittämiseen sekä työskentelemään yhteistyössä tuotannon, projektisuunnittelun ja myynnin kanssa.

Tapio on kotoisin Oulusta ja koulutukseltaan LVI-insinööri vuosimallia 1996. Työura on vienyt miestä eteenpäin talotekniikan suunnitelmien kautta uudisrakennuksiin ja linjasaneerauksiin sekä teollisuuspuolelle, erinäisten hankkeiden pariin. Suunnittelun osalta tutuksi ovat tulleet erilaiset CAD-ohjelmat, ja niiden parissa Tapio tulee tässäkin roolissa osaksi työskentelemään. Tämän laaja-alaisen ammattilaisen löytää vapaa-ajallaan kuntosalilta sekä toisinaan karting radalta, kun työt vain antaa myöden.

Olen toiminut myös pääsuunnittelijana, vastuullisena LVIA-suunnittelijana, LVIA-valvojana ja KVV- sekä IV-työnjohtajana erilaisissa kohteissa, pääasiassa pääkaupunkiseudulla. LVIA-valvonta on lisännyt tietotaitoja, joita voin hyödyntää talotekniikassa sekä suunnittelujen ohjauksessa.

Fixcelissä kolahti laadukas rakentaminen, uniikki teräskennorakenne ja se, että täällä pääsee alusta asti seuraamaan ja kehittämään toimivat sekä selkeät talotekniikan ratkaisut tuotantoon, yhdessä tiimin kanssa. Olen iloinen, että moduuleistamme voidaan tehdä yhtä laadukkaasti sekä tilapäisiä että pysyviä rakennuksia kaikille uusia tiloja tarvitseville.

Parmacon ja Fixcelin yhdistymisen myötä odotan innolla, mitä mahdollisuuksia tulevat kuukaudet tuovat tullessaan. Odotan, että pääsen tekemään yhteistyötä koko porukan voimin, sillä näen meidän olevan nyt entistäkin vahvempi, kun otamme huomioon sekä Fixcelin että Parmacon vahvuudet. Tästä tulee huikea matka!

 

Olemme iloisia, että pääsemme yhdessä rakentamaan Tapion kanssa Fixcelin tulevaisuutta eteenpäin.

Tervetuloa Fixcel-perheeseen Tapio!