Siirry sisältöön

Referenssit

Rakennamme dynaamisia ja toiminnallisesti edistyksellisiä, puhtaan sisäilman rakennuksia. Keskitymme koulujen, päiväkotien sekä SOTE-tilojen rakentamiseen. Suunnittelemme rakennuksemme ja niiden tilat aina käyttötarpeiden mukaan yhdessä tilaajan, sisäilma-asiantuntijoiden ja arkkitehtien lisäksi muun muassa tilasuunnittelijoiden, pedagogien sekä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Meille on tärkeää, että löydämme tarpeisiinne aina parhaat mahdolliset ratkaisut.

Tutustu kohteisiimme

Vapaalan päiväkoti valmistui Vantaalle elokuussa 2022. Päiväkodin julkisivua koristaa pystyladottu puupaneeli ja joillakin seinillä julkisivua elävöittävät sävytetyt laudat.

Lue lisää

Hirvikosken päiväkoti luovutettiin käyttöön kesäkuussa 2022. Päiväkodin yksi erikoisuuksista on ruoka- ja liikuntasaliksi toteutettu 6 metriä korkea ja avara 150 neliön monitoimitila.

Lue lisää

Parolan koulukampus valmistui Hattulaan huhtikuun alussa 2022. Rakennuksen materiaalit ovat vähäpäästöisiä, laadukkaita ja huolella valittuja.

Lue lisää

Maatullin peruskoulu ja päiväkoti Minttu valmistuivat Helsingin Suuntimopuistoon syyslukukaudeksi 2021. Suomen suurin modulaarinen rakennus on mitoitettu noin 700 oppilaalle ja 150 päiväkotilapselle.

Lue lisää

Kaivokselan koulu valmistui syyslukukaudeksi 2021 ja palvelee Vantaan lisääntynyttä koulutarvetta tarjoten opiskelupaikan 180 oppilaalle.

Lue lisää

Pakilan ala-aste ja Havukan päiväkoti valmistuivat heinäkuussa 2020. Rakennukseen toteutettiin upea, modulaarinen liikuntasali näyttämöineen.

Lue lisää

Vantaan puhdastilakoulu valmistui tammikuussa 2020. Koulu on Suomen ensimmäinen siirtokelpoinen puhdastilakoulu.

Lue lisää

Solakallion koulun väistötila valmistui joulukuussa 2019 Pakilaan, yhdelle Helsingin kaupungin korkeimmista kohdista.

Lue lisää

Seinäjoen lastensairaalan väistötilat valmistuivat syyskuussa 2019. Sairaalan on tarkoitus toimia tiloissa vähintään viiden vuoden ajan.

Lue lisää

Riihikallion koulun väistötila luovutettiin käyttöön heinäkuussa 2019. Kaksikerroksinen koulurakennus on mitoitettu 450 oppilaalle.

Lue lisää

Sophie Mannerheimin erityiskoulu valmistui Kivelän sairaala-alueelle toukokuun 2019 alussa. Rakennus tarjoaa esteettömät tilat kolmessa kerroksessa.

Lue lisää

Helsingin yliopistollisen sairaalan lastenpsykiatrian väistötilat valmistuivat joulukuussa 2018. Sairaala rakentui 41 tehdasvalmisteisesta, siirrettävästä tilaelementistä.

Lue lisää

Helsingin yliopistollisen sairaalan päihdepsykiatria luovutettiin käyttöön kesäkuussa 2018. Rakennuksen toimitusaika oli kolme kuukautta.

Lue lisää