Siirry sisältöön

Referenssit

Rakennamme laadukkaita ja toiminnallisesti edistyksellisiä, puhtaan sisäilman rakennuksia teräksestä. Rakennusratkaisumme perustuu FIXCEL®-teräskennoon, joka on suomalainen innovaatio. Se mahdollistaa tilaelementtien valmistamisen hallituissa tehdasolosuhteissa, kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Toteutamme Fixcel-moduuleista puhtaan sisäilman rakennuksia. Keskitymme julkisella sektorilla koulujen, päiväkotien ja SOTE-tilojen rakentamiseen, yksityiskäyttöön rakennamme kerrostaloja. Suunnittelemme rakennuksemme ja niiden tilat aina käyttötarpeiden mukaan yhdessä sisäilma-asiantuntijoiden ja arkkitehtien lisäksi muun muassa tilasuunnittelijoiden, pedagogien sekä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Tutustu kohteisiimme

Parolan koulukampus valmistui Hattulaan huhtikuun alussa 2022. Rakennuksen materiaalit ovat vähäpäästöisiä, laadukkaita ja huolella valittuja.

Lue lisää

Maatullin peruskoulu ja päiväkoti Minttu valmistuivat Helsingin Suuntimopuistoon syyslukukaudeksi 2021. Suomen suurin modulaarinen rakennus on mitoitettu noin 700 oppilaalle ja 150 päiväkotilapselle.

Lue lisää

Kaivokselan koulu valmistui syyslukukaudeksi 2021 ja palvelee Vantaan lisääntynyttä koulutarvetta tarjoten opiskelupaikan jopa 180 oppilaalle.

Lue lisää

Pakilan ala-asteen ja Havukan päiväkodin uudet tilat valmistuivat heinäkuussa 2020. Rakennukseen toteutettiin upea, modulaarinen liikuntasali näyttämöineen.

Lue lisää

Vantaan puhdastilakoulun tilat valmistuivat tammikuussa 2020. Koulu on Suomen ensimmäinen siirtokelpoinen puhdastilakoulu.

Lue lisää

Solakallion koulun väistötilat valmistuivat joulukuussa 2019 Pakilaan, yhdelle Helsingin kaupungin korkeimmista kohdista.

Lue lisää

Seinäjoen lastensairaalan väistötilat valmistuivat syyskuussa 2019 ja sairaalan on tarkoitus toimia tiloissa vähintään viiden vuoden ajan.

Lue lisää

Riihikallion koulun väistötilat valmistuivat Tuusulaan heinäkuussa 2019. Kaksikerroksinen koulurakennus on mitoitettu 450 oppilaalle.

Lue lisää

Sophie Mannerheimin erityiskoulun väistötilat valmistuivat  Kivelän sairaala-alueelle toukokuun 2019 alussa. Rakennus tarjoaa esteettömät tilat kolmessa kerroksessa.

Lue lisää

Helsingin yliopistollisen sairaalan lastenpsykiatrian väistötilat valmistuivat joulukuussa 2018. Sairaala muodostuu 41 tehdasvalmisteisesta, siirrettävästä tilaelementistä.

Lue lisää

Helsingin yliopistollisen sairaalan päihdepsykiatrian väliaikaiset väistötilat valmistuivat kesäkuussa 2018. Rakennuksen toimitusaika oli kolme kuukautta.

Lue lisää