FIXCEL HEALTHYSPACE – sisäilmahyvinvointi on tehokkaasti toteutettavissa

Fixcelin sisäilmarakennus perustuu Suomessa kehitettyyn FIXCEL®-teräsrunkoratkaisuun, joka on kestävä, homeeton ja kemikaaliton. Lisäksi se on myös erittäin energiatehokas ja täysin kierrätettävä. Tehdasvalmisteisista tilaelementeistä koostuva rakennus täyttää kaikki pysyväisrakennuksen palo-, ääni- ja lämmöneristysvaatimukset.

Rakennuksemme suunnitellaan aina puhtaan sisäilman ehdoilla. Olemme maailman ensimmäinen toimija, joka pystyy määrittelemään rakennuksien sisäilmaston koostumuksen kemikaalin tarkkuudella. Rakennusten ilmanvaihto on hajautettu kolmeen vyöhykkeeseen ja seuraamme kohteidemme sisäilmastoa jatkuvasti. Näin varmistamme sisäilman puhtauden ja laadun.

Suunnittelemme rakennukset ja tilat myös käyttötarkoituksensa mukaisiksi. Siksi sisäilmarakennusratkaisujamme suunnittelevat sisäilma-asiantuntijoiden ja arkkitehtien lisäksi muun muassa tilasuunnittelijat, lääketieteen ammattilaiset ja pedagogit.

Noudatamme Kuivaketju10-toimintamallia rakennushankkeidemme kosteudenhallinnassa. Moduulit valmistetaan tehtaalla suotuisissa ja valvotuissa tehdasolosuhteissa asennusvalmiiksi, mistä ne kuljetetaan hyvin suojattuina asennuspaikalle. Tilamoduulit nostetaan kokonaisina paikoilleen kohteessa sääsuojan alla. Rakennus- ja toimitusprosessimme ansiosta kohteessa tarvittavat asennus- ja liitostyöt ovat vähäisiä sekä toimitusaika on lyhyt – valmis rakennus voi olla pystyssä jopa kolmessa kuukaudessa tilauksesta.

Näyttävä, arkkitehtoninen rakennuksemme saadaan sovitettua helposti haluttuun ympäristöön käyttämällä erilaisia materiaaleja rakennuksen julkisivussa, kuten esimerkiksi rappausta tai puuta. Viihtyisä ja toimiva sisäilmarakennus antaa sisäilmaherkillekin mahdollisuuden elää ja oleilla tutussa ympäristössä joko väistö- tai pysyväistiloissa.

Tutustu toteutettuihin HealthySpace-kohteisiin >>


Fixcelin sisäilmarakennusratkaisun edut:

  • päästötön – kemikaali- ja homevapaa rakenne

  • laadukas, terveellinen ja turvallinen

  • ekologinen ratkaisu – ilmatiivis ja energiatehokas

  • sisäilmaston hallittavuus – hajautettu kolmenvyöhykkeen ilmanvaihto ja varmennettu rakennustuotteiden yhteensopivuus

  • muuntojoustavuus ja siirreltävyys – hajautettu talotekniikka, käyttötarkoituksen mukainen suunnittelu sekä sisätilojen muunneltavuus

  • paloturvallisuus – P1-paloluokitus ja jopa EI120 -ratkaisut

  • arkkitehtuuri ja julkisivuratkaisut


Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja puhtaan sisäilman FIXCEL® HealthySpace -rakennusratkaisuista saat Mikalta, Joonalta ja Vesalta:
mika.jaatinen@fixcel.fi / +358 40 045 8707
joona.iso-lotila@fixcel.fi / +358 40 721 2737
vesa.viljakainen@fixcel.fi / +358 40 759 0276