Siirry sisältöön

PEKKA INKINEN FIXCEL GROUPIN UUDEKSI TOIMITUSJOHTAJAKSI

Fixcel Group Oy, Suomen johtava pysyvien modulaaristen rakennusten toimittaja on kutsunut DI Pekka Inkisen yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi. Inkinen aloittaa tehtävässä 9.8.2021 ja siirtyy Fixceliin KPMG Finlandin Advisory Directorin roolista.

On hienoa päästä osaksi Fixcelin kasvutarinaa, toteaa Inkinen ja jatkaa: Fixcel toimii vahvalla arvopohjalla ja tuotteemme on uniikki. Fixcelin patentoimien ratkaisujen avulla pystymme tekemään turvallisia, ekologisia ja puhtaita pysyviä tilaratkaisuja nopeammin ja edullisemmin kuin kilpailijamme. Viiden vuoden sisällä pystymme, mahdollisesti ensimmäisenä maailmassa, tekemään hiilineutraalin rakennuksen, joka täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset, Inkinen lisää.

Inkisellä on vahva tausta teknologiayhtiöiden johtamisesta ja kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä maine ihmiskeskeisenä johtajana – olemme innoissamme uudesta vahvistuksesta Fixcel-tiimiin, toteaa rekrytointiprosessista vastannut Fixcel Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antero Salo.

Fixcelin nykyinen toimitusjohtaja ja osakas Anders Gylling jatkaa uudessa avainroolissa, vastaten Fixcelin asuntorakentamisesta ja Fixcelin viemisestä kansainvälisille markkinoille.

On hienoa saada Pekka yhtiöön ja vetämään Fixceliä. Uskon, että saamme nopeasti yhtiön start-up vaiheesta vahvaan kasvuun ja pääsemme pelaamaan isommassa liigassa, toteaa Gylling.

Fixcel Group Oy keskittyy strategiassaan parhaillaan kiihdytettyyn kasvuun ja pyrkii jo 2022 aikana ottamaan kansainvälistymisen ensiaskeleet. Fixcel Group on juuri luovuttanut Helsingin kaupungille Suomen suurimman pysyvän modulaarisen rakennuksen, noin 8500m2 Maatullin ala-asteen ja päiväkoti Mintun.