Fixcel – sisäilmahyvinvoinnin rakentaja

Ihminen viettää länsimaissa 90 % ajastaan sisätiloissa.

Puhdas sisäilma on tutkitusti tärkeä osa jaksamista ja viihtymistä, oli kyse sitten työnteosta, opiskelusta tai ihan vain sisällä oleskelusta. Sisäilman laatu on myös olennainen osa terveyttä ja terveenä pysymistä. Sisäilmaongelmista puhutaan paljon, mutta mielestämme tärkeämpää on puhua ratkaisusta: sisäilmahyvinvoinnista. Hyvinvointi koostuu paitsi puhtaasta hengitysilmasta, myös tarkoitukseensa sopivista tiloista.

Tarjoamme terveellisen ja turvallisen sisäilmaston toteuttamalla innovatiivisia ja ekologisia puhtaan sisäilman rakennusratkaisuja – nyt ja tulevaisuudessa. Päämääränämme on edistää terveyttä, hyvää arkkitehtuuria ja kaupunkikuvaa tarjoamalla laadukasta rakentamista sekä viihtymisen mukavuutta.

Rakennusratkaisumme perustuvat teolliseen rakennustapaan kehitettyyn, patentoituun FIXCEL®-teräskennoon, jonka ansiosta sisäilmarakennuksemme ovat täysin epäorgaanisia – niiden pinnoilla ei home kasva kosteissakaan olosuhteissa. 

Me tunnemme myös ensimmäisenä maailmassa sen miten käyttämämme materiaalit ja niiden tuottamat kemikaalit toimivat paitsi yksinään myös keskenään – kemikaalin tarkkuudella. Kaikki materiaaleista irtoavat kemikaalit ja niiden yhteisvaikutukset ovat hallinnassa. Tarkkailemme jatkuvasti rakennuskohteidemme sisäilmastoa ja varmistamme, että sisäilma pysyy siis hyvänä koko rakennuksen käyttöajan. Olemme myös luoneet käyttämillemme rakennus- ja sisustusmateriaaleille omat kriteerit, jotka ovat moninkertaisesti M1-luokan vaatimuksia tiukemmat.

Fixcel on 100 % suomalainen yritys ja kaikki tuotteemme valmistetaan tehtaissamme Hämeenlinnassa ja Lempäälässä.