Siirry sisältöön

Milaja Aronen haluaa rakentaa vaikuttavaa markkinointia ja viestintää

Fixcel toivottaa tervetulleeksi uusimman tiimiläisen, Milaja Arosen, joka on hypännyt markkinoinnin ja viestinnän saappaisiin syyskuun alusta. Milaja liittyi joukkoomme KPMG:ltä, jossa hänen vastuullaan oli brändin kokonaisvaltainen kehitys sekä teknologiakonsultoinnin markkinointi ja viestintä.

Ensitöikseen Milaja on keskittynyt Fixcelillä markkinointistrategiaan ja -suunnitelmaan, jotka tulevat olemaan tärkeässä roolissa liiketoiminnan kasvun ja kehityksen osalta.

”Teemat kuten tuloksellinen, rohkea ja moderni markkinointiviestintä, brändimielikuvan vahva kehittäminen sekä parhaan asiakaskokemuksen saavuttaminen inspiroivat minua suuresti! Uuden äärellä on aina innostunut ja utelias mieli. Draivi ja malttamattomuus ovat päällimmäisenä mielessä, kun lähdemme yhdessä rakentamaan uudenlaista viestinnän ja markkinoinnin kulttuuria Fixcelille, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.”

Markkinointihenkisenä naisena, Milaja kertoo syttyvänsä eritoten merkityksellisille sekä koskettaville teoille ja sen takia Fixcelin ratkaisut ja tarina kolahtivat kovaa. Tämän näki, kun hän istui haastattelussa ja liikuttui nähdessään videon rakentamastamme kohteesta, jossa Sophie Mannerheimin erityiskoulun rehtori kertoi lapsien ja työntekijöiden viihtyvyydestä sekä uusien tilojen tunnelmasta. Sillä hetkellä taisimme saada hänet koukkuun.

Yksi Milajan lapsuuden haaveammateista oli arkkitehti tai sisustusarkkitehti, mutta koulutie vei kuitenkin markkinoinnin ja viestinnän pariin. Hän ei silloin arvannut, että saisi vielä joku päivä työskennellä arkkitehtien sekä rakennusalan ammattilaisten kanssa yhdessä.

”Olen kiitollinen, että Fixcelillä uskottiin minuun ja näkemyksiini, nyt saan olla osa tätä upeaa työperhettä. Olen päässyt näkemään muutaman Fixcel-rakennuksen livenä ja olen edelleen vaikuttunut siitä, miten muutamassa kuukaudessa rakennetaan kestäviä ja sisäilmaltaan terveellisiä rakennuksia, joissa kuka tahansa voi viihtyä pitkään. Saa nähdä, mistä sitä itsensä vielä löytää ja herääkö lapsuuden haaveeni vielä joku päivä henkiin?”

”Minulle on kerrottu, että hyväntuulisena ja energisenä naisena etenen formulan lailla kohti tavoitteitani. Vaikka matka on kuinka suunniteltu, kerääntyy sen varrelle toki aina yllätyksiä. Parasta matkassa on kuitenkin jokainen kokemus sekä valtava määrä uusia kohtaamisia, joita sovinkin erittäin mielelläni kalenteriini lisää. Tätä matkaa lähden nyt avosylin kulkemaan täällä Fixcelillä.”

Milaja uskoo, että pilke silmäkulmassa ja yhdessä tekemällä saavutetaan parhaat tulokset ja tavoitteet.

Tervetuloa Fixcel-perheeseen Milaja!