Siirry sisältöön

Liisa Vanhatalo innostuu vastuullisuudesta ja asiakassuhteiden rakentamisesta

Energinen Liisa Vanhatalo on hypännyt Fixcelin myyntitiimin vetäjäksi. Hän tulee osaltaan rakentamaan Fixcelin menestystarinaa eteenpäin kiinteistö- ja rakennusratkaisujen parissa, erityisesti sote- ja kuntapuolella.

Liisan tie on vienyt Raahesta, Turun seudun kautta Saksaan ja sieltä nykyiselle kotiseudulle Helsinkiin. Koulutukseltaan Liisa on Kansainvälisen liiketoiminnan BBA ja työn ohella hän on vahvistanut osaamistaan Tietojohtamisen MBA-tutkinnolla. Taustaltaan hän on myynnin, asiakkuuksien sekä ilmanvaihdon ammattilainen. Viimeiset 10 vuotta Liisa on työskennellyt rakennusalalla korjausrakentamisen ja ilmanvaihdon parissa. Vuosien arvokas kokemus tarjoaa laajan näkemyksen suomalaiseen rakentamiseen sekä sisäilmaongelmiin.

Minulle tärkeitä teemoja työelämässä ovat vastuullisuus, johtajuus ja asiakassuhteiden rakentaminen. Pitkät asiakassuhteet rakentuvat mielestäni nöyrällä palveluasenteella ja arvostavalla sekä pitkäjänteisellä työllä. Asiakassuhteen luomisessa, hyvä luottamus ja dialogi tarjoaa puolestaan asiakkaalle lisäarvoa, kun puhutaan heidän omien hankkeiden eteenpäin viemisestä.

Modulaarisuus on iso trendi rakentamisen alalla. Fixcelin uniikki konsepti on juuri sellainen kokonaisuus, jota suomalainen rakennusala kaipaa uudistuakseen. Näen, että Fixcelin rakennukset tehdään laadukkaasti ja puhdasta sisäilmaa vaalien. Uskon, että Fixcelin arvomaailmalla on paikka kilpailukentässä, jota on ilo lähteä rakentamaan seuraavalle tasolle, iloitsee Liisa.

Työelämän vastapainoksi Liisa harrastaa koko perheen voimin ulkoilua ja erilaisia vesilajeja. Liisa odottaa jo, että avovesikausi saadaan alkuun, silloin hänet löytää laitesukelluksen ja avovesiuinnin parista.

 

Olemme innoissamme, että pääsemme Liisan kanssa rakentamaan Fixcelin tulevaisuutta eteenpäin.

Tervetuloa Fixcel-perheeseen Liisa!