LIGHTHOUSE - lisäkerrokset nopeasti ja vaivattomasti

Taloyhtiöissä on meneillään iso peruskorjausten kierros ja korjauksia rahoitetaan usein lisäkerrosrakennusoikeuksien myynnillä.  Fixcelin Lighthouse-lisäkerros on nopea, laadukas ja vaivaton ratkaisu taloyhtiöille sekä rakennuttajille.  Lisäkerroshuoneistojen valmistuminen kestää ainoastaan kolmesta kuuteen kuukauteen, tyypillisen 12-18 kuukautta vaativan rakennusprojektin sijaan. Lisäkerros parantaa myös talonyhtiön energiatehokkuutta ja samalla rakennus saa aivan uuden vesikatteen.

Muuttovalmiit moduulit on viimeistelty valmiiksi jo tehtaalla kiinteitä kalusteita, ulko- ja sisäpintoja sekä vesikattoa myöten. Valmiiksi viimeistelty sisustus voidaan määritellä kokonaan räätälöidysti - LVIS-asennukset, märkätilojen kaakeloinnit, keittiö, sauna ja mahdolliset muut tilat. Ulkoseinissä on tyypillisesti rappauspinnoite, mutta myös muut pintamateriaalit ovat mahdollisia. Tontilla valmiit moduulit nostetaan nopeasti ja vaivattomasti nosturin avulla rakennuksen katolle. 


Fixcelin lisäkerrosratkaisun edut: 

  • nopea, laadukas ja vaivaton ratkaisu sekä asukkaille että taloyhtiölle
  • valmiit huoneistot 3-6 kuukaudessa
  • rakennuttajalle 3-kertainen pääomankiertonopeus verrattuna perinteiseen rakennustapaan

Rahoita hissihanke Fixcelin Lighthouse-lisäkerroksella

Fixcelin toteuttama Tubetower-hissitorni ja Lighthouse-lisäkerros ovat ylivoimainen yhdistelmä. Lisäkerroksen asuntojen myynti kattaa hissityksen ja muun korjausrakentamisen kustannuksia. Samalla koko kiinteistön arvo kasvaa ja sen energiatehokkuus sekä' ulkonäkö paranee.

Nopeus on mukavuutta sekä vanhoille että uusille asukkaille