Siirry sisältöön

Karri Kauppinen haluaa viedä talotehtaan toiminnot seuraavalle tasolle

Seuraavaksi esittelemme hyvän tiimihengen luojan, Karri Kauppisen, joka aloitti tammikuussa tuotannon controllerina. Nämä ensimmäiset kuukaudet Karri on panostanut tehtaamme toimintojen kehittämiseen sekä tuotannon tavoitteiden saavuttamiseen. Lisäksi hän tulee jatkossa panostamaan suurelta osin toiminnanohjausjärjestelmän kehitystyöhön.

Karrin tie johti Fixcelin Hämeenlinnan tehtaalle Jyväskylästä, Componentalta, missä hän työskenteli reilu viiden vuoden ajan. Karrin vuosien kokemus muun muassa sisäisen raportoinnin tuottamisen ja kehittämisen sekä koneistusyksiköiden myynti- ja tuotantoennusteiden parista, tuo arvokasta näkökulmaa suomalaiseen rakentamiseen sekä tehtaan toimintojen kehittämiseen.

Karri innostui erityisesti siitä, miten Fixcelin modulaarinen rakentaminen yhdistettynä tahtituotantoon toteutetaan ja saadaan toimimaan saumattomasti tehtaan sisällä. Hän uskoo, että tällä yhdistelmällä saadaan vielä monia etuja verrattuna niin sanottuihin perinteisempiin rakennustapoihin.

Fixcelin kasvutarina on erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa. Näen, että loistavasta teräskennomoduulista koostuvat kestävät, energiatehokkaat ja sisäilmaltaan puhtaat rakennukset edesauttavat yrityksen liiketoiminnan sekä tunnettuuden kasvua.

On ollut ilo työskennellä tämä alkuvuosi tässä osaavassa ja muutenkin loistavassa porukassa. Kaikki tuntuvat työskentelevän yhteisen edun eteen täysillä, mutta osataan täällä ottaa asiat onneksi huumorillakin. Hyvässä hengessä ja pilke silmäkulmassa on hyvä jatkaa eteenpäin tätä hyvin alkanutta kehitystyötä, ilakoi Karri.

Mitä Karri sitten tekee vapaa-ajallaan? Urheilullisena miehenä hänet löytää kesäisin golfmaila kädessään Aulangon golfkentiltä, ja talvisin puolestaan jääkiekkokaukalosta tai padelkentiltä.

Jatkamme innoissamme tätä yhteistä kasvumatkaa eteenpäin!

Tervetuloa Fixcel-perheeseen Karri!