Siirry sisältöön

Milaja Aronen

markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Aurinkoinen ja positiivinen Milaja on idearikas ja luova brändikehityksen sekä markkinointiviestinnän ammattilainen, joka suhtautuu työhönsä aina suurella sydämellä sekä positiivisella ja tinkimättömällä asenteella. Milaja on tiimipelaaja joka uskoo, että positiivinen asenne, periksiantamattomuus ja yhteen hiileen puhaltaminen tuovat onnistumisia sekä merkityksellisiä asiakaskokemuksia.

Pitkä ja monipuolinen ura konseptoinnin, modernin markkinointiviestinnän sekä graafisen suunnittelun osalta antavat loistavan pohjan tuloksellisen markkinoinnin rakentamiselle. Milaja näkee itsensä strategisena brändikehityksen, digitaalisen markkinointiviestinnän ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisena.
Teemat kuten brändin tunnettuuden kasvattaminen, tuloksellinen ja moderni markkinointiviestintä, konsepti- ja kampanjasuunnittelu sekä parhaan asiakaskokemuksen saavuttaminen inspiroivat häntä suuresti.

Milaja on vapaa-ajallaan intohimoinen sisustaja sekä liikkuja, joka rakastaa järjestää myös ystäville illanistujaisia. Häneen törmää tyttärensä harrastusten parissa, lenkkipoluilla sekä lumilautailemassa. Tällä hetkellä hän haaveilee alppilomasta perheen ja ystävien kanssa.