Siirry sisältöön

Fixcel Group laajentaa liiketoimintaansa asuntorakentamiseen – ensimmäiset kerrostalot nousevat Hämeenlinnaan

Laadukkaiden julkisten tilojen rakentajana ansioitunut Fixcel Group on päättänyt laajentaa liiketoimintaansa asuntorakentamiseen. Fixcel on varannut Hämeenlinnan Keinukadulta kaksi asuntorakentamiseen tarkoitettua tonttia.

”Olemme voittaneet julkisten tilojen asiakkaittemme luottamuksen rakennustemme hyvällä sisäympäristöllä ja haluamme nyt tarjota samaa tervettä ja miellyttävää kokemusta myös kotien muodossa”, yhtiön toimitusjohtaja Anders Gylling kertoo.

Hämeenlinna on luonnollinen valinta yhtiön ensimmäisille kerrostaloille, sillä Fixcelin talotehdas sijaitsee myös Hämeenlinnassa.

”Yhteistyö kaupungin, vuokra-asuntoyhtiön, sairaanhoitopiirin ja muiden sidosryhmien kanssa on ollut mutkatonta ja talotehtaamme läheisyys on ehdoton etu”, toteaa Gylling. ”Olemme nousemassa suurten rakennusyhtiöiden kategoriaan ja Hämeenlinnasta olemme löytäneet hyvää ja sitoutunutta työvoimaa sekä kannustavan kasvuympäristön yrityksellemme”, hän jatkaa.

Fixcel Group kartoittaa parhaillaan kiinteistövälittäjien ja paikallisten vuokra-asuntoyhtiöiden kanssa tulevien asiakkaiden toiveita mm. asuntojen kokojen määrittämiseksi. Rakentamisen aikataulu tarkentuu, kun tarvekartoitukset valmistuvat.

”Haluamme tarjota juuri sellaisia asuntoja, joita Hämeenlinnalaiset kaipaavat. Alustavasti uskallamme sanoa, että ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin Fixcel-koteihinsa vuoden 2022 aikana”, sanoo Gylling.

Täysin kotimainen Fixcel Group Oy valmistaa talotehtaassaan patentoituja, teräsrunkoisia tilamoduuleja, jotka tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän laatua ja rakentamisen nopeutta. Moduulit ovat rakennettu turvallisista materiaaleista, ilman orgaanisia komponentteja ja riskirakenteita.

”Voimme asuinrakennuksillamme virallisesti julistaa hometalojen valtakauden päättyneen”, Gylling hehkuttaa.