Siirry sisältöön

FIXCEL etsii kerrostalotontteja ruuhka-Suomesta

Asuntomarkkinat käyvät kuumana ja uusien asuntojen rakennustarpeet lisääntyy. Haluamme osaltamme parantaa asuntotarjontaa ja osallistua uusien kerrostalojen rakennustalkoisiin. Haemme nyt yhtä tai useampaa valmiiksi kaavoitettua kerrostalotonttia ruuhka-Suomesta, joille voimme rakentaa nopeasti uusia, sisäilmaturvallisia koteja. Kohde voi olla myös täydennysrakentamista.

Panostamme suunnittelussa ympäristöystävälliseen arkkitehtuuriin, laadukkaaseen ja energiatehokkaaseen rakentamiseen sekä terveelliseen sisäympäristöön, arjen toiminnallisia yhteistiloja unohtamatta. Vahvuutemme ovat kestävät materiaalit, paloturvallisuus, hiljaiset sisätilat sekä ehdottomasti nopeus, jolloin rakennusaikainen haitta ympäristölle on poikkeuksellisen vähäinen. Paikan päällä tapahtuva rakennuksen asennusvaihe on erittäin lyhyt, mikä mahdollistaa myös nopeisiin rakennustarpeisiin reagoimisen.

Sisäilmaturvallisuus suunnittelumme keskiössä

Kaikki kohteemme toteutetaan aina turvallisen ja terveellisen sisäilman ehdoilla. Sisäilma huomioidaan rakennusprojektin kaikissa vaiheissa aina suunnittelusta materiaalivalintoihin asti. Tarkkailemme myös jatkuvasti rakennuskohteidemme sisäilmastoa ja varmistamme, että se pysyy hyvänä koko rakennuksen elinkaaren.

Panostamme materiaalivalintoihin, jotta ne vastaavat meidän laatustandardejamme. Rakennuksemme perustuu FIXCEL®-teräskennoon, joka on suomalainen innovaatio. Se mahdollistaa tilaelementtien valmistamisen hallituissa tehdasolosuhteissa, kustannustehokkaasti ja nopeasti. Teräsmoduulit ovat myös home- ja kemikaalivapaita, paloturvallisia sekä ääntä tehokkaasti eristäviä. Tiiviin rakenteen ansiosta, lämmittämiseen kuluu energiaa normaalia vähemmän, jolloin rakennuksissamme on erittäin matala energiankulutus. Visionamme on rakentaa vuonna 2026 ensimmäinen CO2-neutraali talo.


Suomen johtavana teräsmoduulirakentajana haluamme olla yksi vetovoimaisen kaupunkiasumisen mahdollistaja. Tavoitteenamme on rakentaa toiminnallisia ja sisäilmaturvallisia koteja, jotta asukkaiden on ilo tulla viihtyisään, tarpeet täyttävään kotiin.

 


Ota yhteyttä
Tomi Vittaniemi
tomi.vittaniemi@fixcel.fi
puh. 0400 798 353


Tarjoa tonttia
Rakennusoikeus: 1500-3000m2 / tontti
Kerrosluku: II-V
Pysäköinti: Pihaparkki
Sijainti: Hyvien liikenneyhteyksien läheltä