ETSIMME ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

ASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Fixcel Group Oy

Haemme joukkoomme asiantuntevaa asiakaspäällikköä vastaamaan modulaaristen rakennusratkaisujemme myynnistä ja markkinoinnista julkishallinnon kohteisiin, muun muassa kouluihin, päiväkoteihin ja terveydenhuoltoon.

Työskentelet myyntitiimin kiinteänä, mutta samalla itsenäisenä jäsenenä. Osallistut myyntitoimintojen suunnitteluun sekä kehitykseen, ja kehität jo olemassa olevia asiakassuhteita ja hankit uusia asiakkaita. Osallistut myös markkinointiin ja sen suunnitteluun.

Sinulla on kaupallinen tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. Menestyminen tehtävässä edellyttää asiakaslähtöistä ajattelutapaa, pitkäjänteisyyttä ja halua toimia tuloksellisesti. Sinulle on eduksi kokemus myyntityöstä, julkisesta hankinnasta sekä rakennusteollisuudesta. Myyntialueesi on laaja, joten työ edellyttää matkustamista.

Tule mielenkiintoiseen ja itsenäiseen työhön modulaaristen rakennusratkaisujen maailmaan. Haasteellinen ja innostava tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden täydentää omaa osaamistasi asiakkuuksien hallinnassa. Samalla pääset vaikuttamaan asioihin mahtavassa työyhteisössä, joka toimii paremman huomisen hyväksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Vesa Viljakainen, puh. 040 759 0276 keskiviikkona 12.12.2018 klo 12-13.30.

Lähetä hakemuksesi viimeistään perjantaina 14.12.2018 osoitteeseen info@fixcel.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.